Szerviz

Az MD Computer Service fő profilja a számítógépek és perifériák forgalmazása és ezek karbantartása, javítása illetve számítógépes hálózatok kiépítése és üzemben tartása . Olyan neves gyártók termékeit forgalmazzuk, mint a HP-Compaq, Lenovo, Dell, Fujitsu-Siemens, Asus, Acer, Epson, Canon, OKI, Microsoft és még sorolhatnánk. Az említett márkák termékeit szervizünkben javíttathatja, illetve kellékeit megvásárolhatja. Partnereinkkel igyekszünk hosszútávú kapcsolatot kialakítani. Ennek eredményeként többszáz ügyfelünkkel van gyümölcsöző kapcsolatunk Heves megye és az ország különböző területén.

2000 tavaszától a Westel 900 Rt. hivatalos Datafax és Internet partnerei lettünk.

2002 tavaszától a Serco Kft. szervizpartnere lettünk, így a Fujitsu Siemens Computer hivatalos szervizpartner címet is viselhetjük.

2004 tavaszától a Profi Szervizközpont partnere, illetve az átvevő pontja lettünk.

2005 -től a Humansoft Dell szervizparnerei lettünk.

2008-tól a C Szerviz szervizpartnerei lettünk.

Számos pályázatunk pozitív elbírálása bizonyítja, hogy aki minket választ, az megbízhatóságot és minőséget kap, s mindezt kedvező áron.

Partnereink legnagyobb részét olyan cégek, intézmények teszik ki, akiknek nemritkán teljes számítógéphálózatot is szállítunk. Ezek leggyakrabban struktúrált hálózatok vagy nagysebességű optikai hálózatok, ami az egyik legfontosabb tevékenysége az MD Computer Szerviznek. Több év alatt nagy tapasztalatra tettünk szert és sok referenciahelyet tudunk megjelölni.

Az MD Computer Szerviz Kft. másik fontos tevékenysége az átalánydíjas karbantartás, amit cégek, intézmények részére végzünk. Sokan talán nem is tudják, hogy egy idő után, a számítógép belsejét, a nyomtatók mechanikáját, a tápegységeket, a monitorok stb. karban kell tartani, a későbbi nagyobb és költséges hibák elkerülése érdekében. Akik ezt felismerték, nemcsak költséget takarítanak meg, hanem a rendszerük megbízhatóságát is nagyban növelik. Általában a karbantartások fél évenként esedékesek, de létezik ettől eltérő ütemezés is.

A karbantartási szerződés létrejöhet úgy is, hogy egy bizonyos szintig a meghibásodott alkatrészeket automatikusan kicseréljük. Ez egy kényelmesebb és költségtakarékosabb megoldást jelent azok számára, akik a megbízható rendszereket helyezik előtérbe.

Kapcsolat

______________________
MD-Computer Szerviz Kft.
Székhely:3300 Eger, Nyíl út 4.
Szerviz:
3300 Eger, Malomárok u. 21.

Email: mdserv@openm.hu
Email: mdinfo@openm.hu
Cziglédi László
Telefon: 06 30 945 0681